Avaliações de EatTasty Groningen

Avaliações recentes

5.0
Kees
8 julho 2024

Te laat bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anneke
8 julho 2024

Weer erg lekkere sushi gehaald, het warme gerecht was ook echt warm.

Yvanka
6 julho 2024

Altijd lekker.

.
23 junho 2024
Ga zal
9 junho 2024

Heerlijke sushi!!

Bianca
7 junho 2024

goed zoals altijd!

karel
1 junho 2024

waardeloos voor zoveelste keer geen knoflooksaus en het verschil tussen een satekroket en een normale is schijnbaar ook lastig enige "pluspunt" was dan wel een broodje hamburger ipv een losse maar helaas dus weer niet conform bestelling jammer maar helaas volgende x een andere caf

GJ
31 maio 2024

heerlijke sushi

diena pocorni dokter
30 maio 2024

wel goed hoor

.
29 maio 2024

Patat was lekker, maar de sushi niet. Smaakte als oude sushi en heb het weggegooid

Ron
29 maio 2024

Helaas weer veel te weinig saus ontvangen. 2 van de 5. Ik snap niet hoe dit steeds mis kan gaan.

Tyrone
29 maio 2024

Lekkere sushi en super snel bezorgd, ga zeker vaker bestellen.

TR
27 maio 2024

Geen knoflooksaus erbij. Bij de patat geen mayonaise maar pindasaus en mayonaise. Gebeld maar geen knoflooksaus geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
25 maio 2024

Heerlijke sushi! Altijd perfect

LM Dijk
25 maio 2024

De sausen miste bij de bestelling, raspatat besteld, zat er niet bij. Fried salmon rol zat er niet bij. Gebeld en toen het eten op was werd en de sauzen en raspatat nog geleverd. Weer miste er een pindasaus en de fried salmon roll nooit gezien. Wel voor betaald. De (ras) patat was werkelijk niet te eten deze keer. Ik bestel hier voorlopig niet weer..

Mr Sushextraspringrolls
24 maio 2024

Super lekkere Sushi altijd en erg correct in hun beloften. Komt allen.

MadelonC
24 maio 2024

Altijd lekker en goede porties

Erik Groenhuis
22 maio 2024

eten was echt een BOOM! heel lekker, snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilona van Ardennen
18 maio 2024

Heerlijk en goed, zoals altijd. Jammer dat de bestelde Gyoza bij de bezorgde bestelling was vergeten. Ik heb het maar gelaten, maar zeer blij met de sushi.

Jonkers
18 maio 2024

Was weer goed :)

Ron
16 maio 2024
de Vries
12 maio 2024

bezorger wist niet dat ik contant betaalde dus had geen wisselgeld.. dus maar soort van verplicht een extra fooi geven.. tevens rook de kapsalon naar vis. jammer dat de kwaliteit achteruit lijkt te gaan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bisnca
25 abril 2024

In eerste instantie verkeerde sushi ontvangen maar na telefonisch contact netjes opgelost

brons
20 abril 2024

Was weer lekker eten en goed warm. Ook vriendelijke bezorging en snel.!!

diena pocorni dokter
19 abril 2024

heel erg goed hoor

Dijk
18 abril 2024

Had 3 patat mayonaise besteld maar kreeg 1 bakje mayonaise en een frikadel xxl speciaal maar kreeg gewoon. Is normaal heel goed en ben ik heel tevreden maar nu viel het mij tegen

Kayla
8 abril 2024

Het is altijd toppie maar deze keer helaas de opmerkingen niet goed gelezen, miste er een bakje mayonaise en zat er helemaal geen sojasaus en stokjes etc bij:( jammer want we bestellen hier vaak omdat het altijd goed gaat. Bezorging duurde ook iets langer dan een uur (maar dat snap ik nog wel op een zondag).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a EatTasty

Het spijt me te horen dat je deze keer niet helemaal tevreden was met je bestelling. Als ik het goed begrijp, mis je een bakje mayonaise en waren er geen sojasaus en eetstokjes bij je bestelling. Daarnaast duurde de bezorging iets langer dan gebruikelijk, wat begrijpelijk is op een drukke dag zoals een zondag. Als het restaurant net is overgenomen, kan het zijn dat er nog wat aanpassingen en verbeteringen moeten worden gemaakt in de operationele processen. Ik raad je aan om contact op te nemen met het restaurant om je feedback te delen, zodat ze op de hoogte zijn van wat er mis is gegaan en hieraan kunnen werken voor de toekomst. In veel gevallen zijn restaurants bereid om eventuele fouten goed te maken door bijvoorbeeld ontbrekende items na te leveren of een compensatie aan te bieden voor het ongemak. Ik hoop dat je volgende ervaring bij het restaurant weer zoals gewoonlijk zal zijn, en dat ze je feedback serieus nemen om hun service te verbeteren.

Anneke
7 abril 2024

Weer hele lekkere en goed bereide sushi afgehaald. Het stond op tijd klaar.

Reacção a EatTasty

Dat klinkt geweldig! Fijn om te horen dat u weer hebt genoten van de sushi en dat deze goed bereid was. Ook is het prettig dat je bestelling op tijd klaar stond bij het afhalen. Consistente kwaliteit en efficiënte service zijn zeker belangrijke aspecten bij het genieten van een maaltijdervaring. Als u tevreden bent met de service en het eten, kan het een goed idee zijn om u waardering te tonen aan het restaurant. Dit kan hen aanmoedigen om op dezelfde voet verder te gaan en het creëert een positieve band tussen klant en bedrijf. Blijf vooral genieten van de heerlijke sushi en hopelijk blijft de kwaliteit en service net zo goed in de toekomst!

brons
6 abril 2024

Was weer lekker en goed warm. Zeer vriendelijk bezorging

Reacção a EatTasty

Het is geweldig om te horen dat je weer van je maaltijd hebt genoten en dat deze goed warm was bij aankomst. Vriendelijke bezorging draagt ook zeker bij aan een positieve ervaring. Het lijkt erop dat het restaurant stappen zet in de goede richting, ondanks de aanpassingen die ze moeten doen vanwege de overname. Als je tevreden bent met de service en het eten, is het altijd leuk om dit te delen met het restaurant. Het zal hen aanmoedigen om op dezelfde manier door te gaan en het kan ook helpen om een positieve werkomgeving te creëren voor het personeel. Hopelijk blijft de kwaliteit van de service en het eten consistent goed in de toekomst. Als je nog verdere feedback hebt, zowel positief als negatief, kan het delen ervan met het restaurant hen helpen om hun diensten verder te verbeteren.

Yasmin
2 abril 2024

Het eten was lekker, maar ik heb er een uur op moeten wachten terwijl ik online besteld had. Ik kreeg twee drankjes gratis voor het wachten, dat wel, maar ik had toch liever wat sneller mijn eten gehad

Reacção a EatTasty

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het is begrijpelijk dat je teleurgesteld was over de lange wachttijd, vooral omdat je online had besteld. Het is goed om te horen dat je wel twee gratis drankjes hebt ontvangen als compensatie voor het lange wachten. Als het restaurant net is overgenomen, kan het inderdaad wat tijd kosten om alle processen opnieuw te organiseren en te optimaliseren. Het is goed dat ze blijk geven van klantgerichtheid door compensatie aan te bieden voor het ongemak. Het is echter belangrijk voor het restaurant om te beseffen dat efficiënte service een cruciaal onderdeel is van de klanttevredenheid. Ik raad je aan om je feedback met het restaurant te delen, zodat ze op de hoogte zijn van je ervaring en kunnen werken aan het verbeteren van de wachttijden in de toekomst. Hopelijk verbetert de service naarmate het restaurant zich aanpast aan de nieuwe situatie. Ik hoop dat je volgende ervaring bij het restaurant een vlottere en aangenamere zal zijn.

Sara
30 março 2024
Ron
24 março 2024
Brons
23 março 2024

Wederom top!!! goed warm en lekker. Bezorging ook prima en vriendelijk !!

Kamphuis
22 março 2024

Gewoon lekker eten.

Huitema
21 março 2024

De sushi was zoals gewoonlijk weer heerlijk! Bij het ophalen moest ik wel vrij lang wachten.

Ron
18 março 2024
Bianca
9 março 2024
diena pocorni dokter
1 março 2024
smbn
26 fevereiro 2024

ik had aangegeven geen ei te willen maar ik kreeg het wel :(

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brons
24 fevereiro 2024

Weer lekker gegeten, goed warm en snelle bezorging helemaal top. Dank hiervoor.

diena pocorni dokter
22 fevereiro 2024

niets op aan te merken erg goed

diena pocorni dokter
18 fevereiro 2024

erg goed

diena pocorni dokter
16 fevereiro 2024

erg goed

Bloem
15 fevereiro 2024

Opgebeld omdat de bestelling wat laat was, binnen deze afgesproken tijd kwam de bezorger, top. De sushi was lekker

Angelique van Alteren
11 fevereiro 2024

Bestel.kapsalom zonder groenten Krijg volop groenten Waarom . Moet je dat dat aangeven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron
11 fevereiro 2024
Chantal Bolhuis
7 fevereiro 2024
Pieter
27 janeiro 2024

Weer genoten was uitstekend en goed warm top!!

Bisnca
23 janeiro 2024

Perfecte pokebowl!

Elmar
17 janeiro 2024

Altijd lekker eten!!

Ron
6 janeiro 2024
PR
6 janeiro 2024

Altijd lekkere sushi en aardige bezorging 😊

Bianca
4 janeiro 2024
Kayla
2 janeiro 2024

Als er iets misgaat wordt dat netjes opgelost:) en altijd lekker eten!

Hans
30 dezembro 2023

Rijst smaakte enorm droog Bezorging ook veelste laat.. Super jammer

VdM
28 dezembro 2023

Supersnel en warm

Michael
20 dezembro 2023

Bij Eat tasty is het eten altijd goed van kwaliteit. De hoeveelheden zijn goed en alles is altijd super vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lori
5 dezembro 2023
Janet
4 dezembro 2023

Wat een heerlijke verse sushi!! Bezorging wel 30min later maar las te laat op de recensies dat dat op zondag kan uitwijken. Verder zeer goed👌🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arends
3 dezembro 2023

Nooit meer hier bestelling ze zijn zeer onbeschoft en moet 2 en halve uur wachten voor eten Moest ik 45 mnt wachtend voor mijn eten en als ik mijn eten kreeg was ook nog niet wat ik heb besteld winkel gelijk bellen moet ook nog 3 keer bellen om het woord opgegaan en mijn oor na 20 mnt blijven bellen kreeg iemand aan het telefoon en verplaatst het goeie bestelling te sturen stuurt ze de bezorgen ook nog onbeschoft om de op te halen en daarna moet ik extra 30 mnt wachten voor mijn eten omdat het was nog niet gemaakt En kreeg allen sorry zo als dat help

Floor Nijmeijer
29 novembro 2023

Ik had 's middags om 15 uur al een bestelling geplaatst voor 17.10. Expres omdat ik een belangrijke afspraak had om 18.15. Om 17.30 maar eens gebeld waar het bleef, kreeg ik iemand aan de telefoon die alleen maar zei ja het is druk, ik ga mijn best doen het zo snel mogelijk naar je toe te laten komen. Geen excuses niks. De sushi werd uiteindelijk om 18.00 geleverd. Normaal vind ik de sushi en de service hier echt goed maar deze keer was het gewoon echt bagger slecht. De sushirijst was klef en de kip in de sushi niet goed gaar. Ga nog even twijfelen of ik hier nog een keer bestel.

hennie
24 novembro 2023

het eten had ik om 6uur besteld en het werd pas om 19 20u bezorgd het patat was koud kroket was helemaal kapot slecht service ik weet ik niet of ik daar weer bestel ik bestel elke week daar

Harry
15 novembro 2023

Was heerlijk

Bianca
12 novembro 2023

Heerlijke sushi!

Fam Luus
10 novembro 2023

Weer heerlijk gegeten. Het enige nadeel vind ik, dat de sushi onderin de tas zat, met daarboven de warme snacks. Tip:sushi appart!!!

K
6 novembro 2023

Alles perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kiara
29 outubro 2023

Snelle bezorging en lekkere sushi zoals altijd!

Ron
26 outubro 2023
Yvanka
13 outubro 2023

Altijd lekker. En jullie vergeten eigelijk nooit iets ... heel fijn

Bianca
8 outubro 2023

Super lekkere sushi!

Vriesinga
4 outubro 2023

We willen graag de patat toch in een bakje . Mvg Vriesinga

Ariana
3 outubro 2023
Anne
23 setembro 2023

Na een uur nog niks bezorgd. Achteraan gebeld.

Ron
21 setembro 2023
Nish
20 setembro 2023
Joske
10 setembro 2023

Altijd lekker vers, warm wat warm moet zijn, en koel wat koel moet zijn! 🤩

L
5 setembro 2023
Arno
29 agosto 2023

Echt goeie sushi voor goeie prijs

Bianca
29 agosto 2023

Super kwaliteit!

Merel
23 agosto 2023

Heeeerlijke sushi in Groningen, en lekker geprijsd

Nish
19 agosto 2023

Patatjes kwamen super heet aan! Echt top!!! Portie grote is ook echt goed veel!

T.
9 agosto 2023

👌🏻

Yara
9 agosto 2023

Heerlijk!!!

Jacqueline
8 agosto 2023

Hapjes prima alleen alle bitterballen plat…

L.
29 julho 2023

Tonijn rook niet as fresh als anders.

M.
29 julho 2023

Altijd lekkere patat en snacks en eigenlijk altijd nog lekker heet bij bezorging. Bezorging is ook vaak op de tijd zoals afgesproken, soms wat eerder.

Lentehengst
29 julho 2023
Jacqueline
21 julho 2023

Heerlijke sushi!!

T
16 julho 2023
Nish
13 julho 2023
L
8 julho 2023

Heerlijke sushi, vers, grote portie en meer dan genoeg soja/gember. Aanrader!

Lucienne Dijk
1 julho 2023

We zijn altijd tevreden over het eten. Alleen deze keer was de sushi warm ivm alle warme eten wat ook besteld was. Alles wordt in een zak gepropt met de sushi onderin. Dat is echt niet lekker!

Marjolein
29 junho 2023
Hinke
26 junho 2023

Lekker eten maar wel 2 uur moeten wachten. De verwachte bezorgtijd zat er dan ook een uur naast. Daarnaast telefonisch niet bereikbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sarah
15 junho 2023

Super lekkere sushi voor goede prijs, maar altijd als ik hier bestel moet ik 2 uur wachten op mn eten… maakt t echt minder goed. Erg zonde

Ron
13 junho 2023
Inna
8 junho 2023

Alles is super !!! Suchi is echt lekker en op tijd bezorgd)

Karina
6 junho 2023

Heerlijk pindasaus en flink hoeveelheid knapperige patat.

JD
31 maio 2023

Heerlijk eten, en vriendelijke personeel!

Ron
29 maio 2023